Projektek

Általános

MagánÉlet.hu tudástár
2016. október

A weboldal azzal a céllal indult, hogy átfogó képet adjon napjaink megfigyelési, lehallgatási botrányairól, hasznos tájékoztatást nyújtson az elérhető védekezési lehetőségekről és egy olyan egyedülálló magyar nyelvű tudásbázist építsen fel, ahol minden, a témához kapcsolódó fontos információ megtalálható legyen érdeklődők, szakmabeliek számára egyaránt.


KiberHáború.hu tudástár
2016. november

Számtalan információ napjaink egyik legfontosabb és legjelentősebb témájáról, a kiberháborúról. Mi az a kiberháború, melyik országnak milyen kiberhadserege van, melyek voltak a történelem legnagyobb kibercsapásai és még sok más egyéb érdekesség.


VeraCrypt.hu weboldal
2016. november

A VeraCrypt nevű, népszerű titkosító programot bemutató magyar nyelvű weboldal.
“Valós idejű, nyílt forráskódú fájl és lemez titkosítás. Védje fájljait a kíváncsi szemek elől, titkosítson!”


TrueCrypt.hu weboldal
2016. november

A TrueCrypt nevű, népszerű titkosító programot bemutató magyar nyelvű weboldal.
“Valós idejű, nyílt forráskódú fájl és lemez titkosítás. Védje fájljait a kíváncsi szemek elől, titkosítson!”


Tails.hu weboldal
2017. január

A Tails nevű live operációs rendszert bemutató magyar nyelvű weboldal. Adatvédelem bárhol, bárkinek.
“Célja az adatvédelem erősítése és a névtelenség megőrzése.”


EUAdatvedelem.hu weboldal
2017. február

Az új, 2018-tól hatályos Európai Uniós adatvédelmi rendelettel (GDPR) kapcsolatos feladatok teljes körű szolgáltatás portfólióját bemutató weboldal.


KiberNyomozó.hu weboldal
2017. március

A kibernyomozó Magyarországon egy rendkívül új szolgáltatás. A a kibernyomozó hatékony segítséget tud nyújtani bármilyen számítógépes bűncselekmény felderítésében, elhárításában, a megelőzésben, legyen szó akár magánszemélyről akár vállalatról. Teljes körű, komplex megoldásokkal képes egy olyan átfogó védelmi szintet kialakítani, amivel megelőzhetőek, minimalizálhatóak lesznek a jövőbeni támadások.


EtikusHacker.info tudástár
2017. augusztus

Az utóbbi évek botrányaiból egy hamis kép alakult ki a hacker társadalomról, sokan megbélyegzik őket és rosszakarónak állítják be. Aki részese ennek a szubkultúrának, az pontosan tudja, hogy a helyzet nem ilyen rossz és a hackerekre igen is nagy szükség van. Az oldal megpróbálja azokat a legfontosabb információkat összefoglalni, ami a hackerekkel, az etikus hackerekhez kapcsolódik.